Nieuws

Vernieuwde tennisbanen

Beste leden,

 

U kunt weer gebruik maken van de tennisbanen, de werkzaamheden zijn nog niet geheel voltooid zo moet het hekwerk en de bestrating nog hersteld worden en de minibaan nog afgevuld worden met zand, ook de verlichting moet nog geplaatst worden, dit is gepland in week 39.

 

U aandacht voor het volgende, de banen moeten na iedere wedstrijd les of vrij spelen gesleept worden volgens het patroon dat op het hekwerk hangt.

 

 

Voor meer foto's klik "Hier"

 

Waarom nu de banen slepen, het zand wordt door het spelen naar de buitenkant v.d. baan verplaatst door volgens het patroon te slepen brengt men dit weer terug op het speelveld, zo krijgen we een gelijkmatige slijtage, doen we dit niet dan wordt de grasvezel te lang en gaat plat liggen waardoor de grasmat overmatig slijt.

 

Het is dus van groot belang dat iedereen de banen sleept, en niet alleen het speelveld maar ook de uitlopen want daar wordt het zand naar toe verplaatst.

 

Wij vertrouwen op uw medewerking,

 

Het bestuur.

 

De competitie begint vrijdag 11 september dus moeten er weer bardiensten gedraaid worden, dit is van 11 sept t/m 23 okt. De bardiensten zijn van 19.00 uur t/m 23.00 uur.

Wie is er bereid om zich hiervoor een avondje in te spannen?   

« Terug

» Nieuws archief