Nieuws

Een opgeruimd tennispark

Beste leden en tennisvrienden,

 

We genieten allemaal van onze tijd op de tennisbaan en waarderen de gelegenheid om te spelen en te oefenen. Om ervoor te zorgen dat de tennisbaan een aangename plek blijft voor iedereen, willen we graag een vriendelijk verzoek doen:

 

  1. Ruim na gebruik uw afval op: We vragen u vriendelijk om alle afval, zoals lege flessen, blikjes, plastic verpakkingen en gebruikte tennisballen, in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren. Dit helpt ons om de baan schoon te houden en vermindert het risico op vervuiling.
  2. Materialen en uitrusting opruimen: Na het spelen, zorg ervoor dat alle tennisballen, rackets en andere uitrusting worden opgeruimd en teruggebracht naar de daarvoor bestemde opbergplaatsen. Dit helpt ons om de baan netjes te houden en voorkomt dat spullen zoekraken.
  3. Verzorg de baan: Na het spelen de banen te vegen. Dat wordt nogal eens vergeten. Er zijn hiervoor twee nieuwe bezems aangeschaft, die aanzienlijk beter vegen.Het voorkomt onnodig snelle slijtage.

    Als jullie als laatste ons park verlaten dient de poort op slot gedaan te worden. Ook dit wordt nogal eens vergeten! Gelukkig, wanneer de buurman dit opmerkt doet hij de poort wel dicht, maar hiermee is deze niet op slot en kan er door kwaadwillende zonder enige moeite ons park betreden.

Door gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor het schoonhouden en afsluiten van de tennisbaan, kunnen we ervoor zorgen dat deze een plezierige plek blijft om te spelen voor iedereen. Laten we samenwerken om een positieve en gastvrije tennisomgeving te behouden.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking en met sportieve groet.

Het bestuur

 

« Terug

» Nieuws archief