Nieuws

Kia Clubcommissie

Om verenigingen financieel te ondersteunen en een duwtje in de rug te geven is de Kia Clubcommissie ontwikkeld. KNLTB-leden die een nieuwe Kia kopen of leasen bij de Kia-dealer kunnen daarmee €500 verdienen voor hun vereniging. Als dank krijgt de koper zelf een jaar lang gratis digitale tennistraining m.b.v. de AI-app van SevenSix.

Hoe werkt het?

1. Koop of lease een nieuwe Kia bij de Kia-dealer (met registratiedatum tussen 1-1-2022 en 31-12-2023).
2. Vul het Clubcommissie-formulier in nadat het kenteken bekend is. Klik "HIER"
3. De tennisvereniging ontvangt €500 van Kia Nederland.

Algemene voorwaarden De Kia Clubcommissie is een verdienmodel voor KNLTB tennisclubs. Elk lid van de tennisclub kan per nieuwe gekochte of geleasde Kia € 500 voor zijn of haar tennisclub verdienen. De algemene voorwaarden van de Kia Clubcommissie zijn hieronder weergeven.

01. Elke nieuw gekochte of geleasde Kia levert de KNLTB tennisclub, waar de koper van de Kia lid is, € 500 op. Het betreft hier zowel Private Lease als Operational Lease via Kia Autolease. Het voertuig mag op naam van een bedrijf staan, mits de gegevens van de berijder te controleren zijn en het een vaste berijder betreft.

02. De Kia Clubcommissie loopt van 1-1-2022 t/m 31-12- 2023 en geldt alleen voor Kia’s met registratiedatum in deze periode. Het bedrag dat maximaal beschikbaar is voor de regeling is vastgesteld op € 40.000 (80 auto’s) per jaar. Wanneer er meer dan 80 auto’s in 2022 in aanmerking komen voor de Kia Clubcommissie, dan zullen alleen de eerste 80 geregistreerde auto’s in 2022 vergoed worden aan de betreffende tennisclubs. De overige in 2022 geregistreerde auto’s worden in 2023 aan de tennisclubs vergoed (zolang het maximum bedrag in 2023 niet is bereikt).

03. Wanneer in 2023 het maximaal beschikbare bedrag van € 40.000 is bereikt, zullen er geen vergoedingen aan tennisclubs meer plaatsvinden. De volgorde van vergoeding aan tennisclubs wordt bepaald op basis van de registratiedatum.

04. De Kia Clubcommissie wordt uitgekeerd indien: • Er voldaan wordt aan deze algemene voorwaarden • Het webformulier op knltb.nl/kia-clubcommissie volledig en naar waarheid is ingevuld • Kia Nederland de koop of lease en de gegevens van de koper heeft gecheckt en goedgekeurd • Het een nieuw verkochte of geleasde Kia betreft en er een overeenkomst tot lease of koop tot stand is gekomen met registratiedatum tussen 1-1-2022 en 31-12-2023 • Een koper lid is van of vrijwilliger is van een KNLTB tennisclub en tevens een bondsnummer heeft • De Kia aangeschaft is bij een erkende Kia-dealer

05. De KNLTB en Kia Nederland hebben het recht om een aanvraag af te keuren indien er twijfel bestaat over de geldigheid van de aanvraag.

06. Ook hebben de KNLTB en Kia Nederland het recht de aanvraag af te keuren als het maximum van 80 auto’s per jaar is bereikt. De clubcommissie is nadrukkelijk geen korting voor de eigenaar van de auto. De clubcommissie wordt door de KNLTB uitgekeerd aan de KNLTB tennisclub, die het bedrag volledig naar eigen inzicht mag besteden

« Terug

» Nieuws archief