Vrienden van het Bossche lijntje

Vrienden van…….

”Vrienden van het Bossche lijntje” is geïnitieerd in 2014 met het doel geld in te zamelen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins, vooral ten behoeve van de beleving op en rond de baan.

De keuzes voor bestedingsdoelen worden door het bestuur en de verschillende commissies gemaakt. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld.

Naast een eervolle vermelding op het “vrienden van het Bossche lijntje”  bord kunnen we met je bijdrage extra’s realiseren voor de leden van de verenging.

 

Een greep uit de gerealiseerde bestedingen

Uiteraard zullen we iedereen op de hoogte houden waar het ingezamelde geld aan is besteed. Op deze plaats zullen wij een overzicht bijhouden van alle uitgaven die zijn gedaan uit het “vrienden van”  potje.

 

Aanmelden voor “vrienden van het Bossche Lijntje”

Aanmelden kan door middel van het invullen van het onderstaande formulier.  De bijdrage staat niet vast, we hanteren wel een minimale inleg van 25 euro voor particulieren en 50 euro voor bedrijven. Als tegenprestatie vermelden we je naam of bedrijfslogo op het bord dat hangt aan de muur van het paviljoen voor een periode van een jaar.

 

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie (ook over andere sponsor mogelijkheden) kun je mailen naar  sponsoring@ict-atelier.nl

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Bedrijfsnaam:
Bijdrage / jaar: